To-mands handicap – Spilleplan

Rekordtilmelding med 15 hold til to-mands handicap i sæsonen 2017-18!

 

 

Dette års turnering afviklet på følgende vis:

Turneringsafvikling

  1. Der spilles i to puljer. Otte hold i pulje 1 og syv hold i pulje 2. Vi spiller alle mod alle i hver pulje og der vil være et hold som er oversidder hver uge.
  2. Turneringen afvikles over 14 runder (28 tirsdage) plus en finalerunde.
  3. De to bedste hold fra hver pulje mødes “på kryds” i to semifinaler, hvorfra de to vindere går videre til finalen. Begge finale deltagere kvalificerer sig til “Kampen om Storstrømmen” mod Nykøbing F.

PAUSER: Med virkning fra 16-10-2017 indføres en regel om, at der maks. kan holdes 1 pause på maks. 5 min. mellem kamp 2 og 3.

Spilledatoer

Puljerne spiller skiftevis på tirsdage kl. 19.00 som hidtil. Førstnævnte hold har hjemmebane.

Pulje 1 starter tirsdag den 12. september 2017 kl. 19.00.
Pulje 2 følger efter den 19. september 2017 kl. 19.00.

Ændring af spilletidspunkt

Hvis et hold ikke har mulighed for at gennemføre en kamp på en fastsat dato, SKAL holdet i god tid selv kontakte modstanderne og aftale nyt kamptidspunkt, som ikke kolliderer med spilleplanen i øvrigt. Kampene i første halvdel (5 runder) skal være spillet før anden halvdel begynder.

Holdene og deres hjemmebane

NB: Pga. sygemelding fra Erik Pedersen træder 120222 Bent Olsen pr. 17-10-2017 og indtil videre ind på hold 5. Bents distance er 136.

 NB: 4780 Stege 🙂

Finalerunde

Finalerunden afvikles fredag den 13. april 2018. Der spilles semifinale kl. 16:00 og finale kl. 20:00. Før finalen kl. ca. 19:00 serveres der lidt mad til alle deltagerne i turneringen. Vi afvikler således ikke fuld spillerund på finaledagen, men mødes alle til hyggeligt samvær og ser de spændende kampe i finalerunden.

Distance

Der spilles alle mod alle til fastsat handicap distance (½-distance). Vi bruger det opnåede gennemsnit fra sidste års to-mands handicap. Nye deltagere, som ikke deltog sidste år, sættes i distance i henhold til aktuelt årssnit (DDBU) eller tilspillet gennemsnit via snitkampe (spillere uden DDBU snit). Minimumsdistancen er sat til 80 point.


Turneringsplan

INFORMATION VEDR. TO-MANDS INTERN

1.
Michael Mulvad/Niels Mulvad har pga. ekstraordinært arbejdspres valgt at trække holdet fra turneringen. Det betyder at programsatte kampe mod holdet aflyses resten af turneringen. Samtidig dømmes holdet som taber med 0-8 i de 6 sidste programsatte kampe. De drejer sig om kampene i runderne 8-14 i pulje 2 (kampene 80, 81, 85, 88, 90 og 95). Derved er der ingen som bliver ramt negativt af holdets trækning.

2.
Jens Erik har p.g.a. nyt arbejde ikke mulighed for at gennemføre de resterende kamp i pulje 1. Han afløses af Karsten Hansen resten af turneringen fra dags dato. Karsten spiller i Jens Eriks navn og vil som sådan ikke optræde i turneringsoversigter og -stillinger. Han skal således IKKE skrives ind i skemaer etc., men score mm føres blot på Jens Eriks navn. Dette har jeg valgt at gøre, idet deres snit kun er 0,09 til forskel – og for ikke at skulle til at lave hele programmet om.

I ønskes alle god fornøjelse med de resterende kampe.

(tryk på de enkelte planer for at se dem i et større billede)

Pulje 1:

Pulje 2:

Begge finale hold går videre til “Kampen om Storstrømmen” hvor de dyster mod Nykøbing F.  Kampen om Storstrømmen afvikles i 2018 i Nykøbing F. med deltagelse af nr. 1 og 2 i hhv. Vordingborg og Nykøbing. Læs mere.