Persondata

VBC registrerer oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne administrere klubben og forholdet til dig som medlem. 

Vi videregiver kun oplysninger til andre instanser, hvor det har en klar relation til dit medlemskab af VBC, dvs. i forbindelse med medlemstilskud og statistikker, hvor du som person ikke kan identificeres.

Er du licensspiller i VBC indberetter vi din e-mail, telefon, adresse samt dine scores til Den Danske Billard Union (DDBU). Se også nedenfor under “Live-streaming af kampe”.

På VBCs hjemmeside findes en telefonliste til brug for klubbens medlemmer. Telefonlisten er beskyttet med en adgangskode, som oplyses ved henvendelse til VBCs webmaster.

Kun VBCs kasserer har direkte adgang til de registrerede data som udelukkende findes i klubbens foreningssystem [Foreningsadministrator]. VBC har indgået databehandleraftale med Foreningsadministrator ApS, Nyborgvej 670, 5220 Odense SØ – CVR: 39315920.

Spørgsmål kan rettes til VBCs kasserer.

Live-streaming af kampe.

VBC anvender livestreaming af kampe som sendes direkte via VBCs YouTube konto. Dvs. at medlemmer og spillende gæster til turneringskampe kan forvente at kampene streames direkte som en naturlig del af kampafviklingen. Kameraerne er indstillet så det kun er spillere og dommere ved bordet, der er med i streamingen.

Streamede kampe arkiveres på VBCs YouTube kanal. Hertil er der lagt links på VBCs hjemmeside under menuen: “Video” via oprettede playlister på VBCs YouTube kanal.