KÆRE  HOLD TURNERINGSSPILLERE

         Mette´s 28 febr. og frem

Er der lys for enden af tunnelen, ja, hvem ved, men måske.

Åbner vi op den 28 februar, så er det den underliggende tekst der skal læses. Åbner vi ikke op, men får endnu en periode, så har DDBU været så forudsigende mht. Datoplanen, at stort set alle kampe først starter i april måned.

28 februar, og vi skal i gang :

Her er det så at vi skal have set kø´en efter, om der er knaster på eller den skal have nyt olie, måske round-up kan tage knasterne.

Dette er ikke en forespørgsel om spillet, MEN om man VIL spille. Den første har allerede været på banen og meddelt at han ikke spiller sæsonen færdig, så derfor en appel til Jer, er der nogen der er i samme båd, og ikke ønsker at spille turneringerne færdig ? En udmelding fra Jer, og det vil gøre det meget mere overskueligt, navnlig for undertegnede.

I ved alle hvilket hold i er på, så det skulle ikke være noget problem. Men, gør Jer selv, og os andre en hjælp, hvis ikke I ønsker at spille sæsonen færdig. Kontakt undertegnede, eller Jeres holdleder. Vi er i den heldige situation at vi har 2 hold, både i 3. Div, og også i både Serie 1, 2, og 3.

Det gør at vi kan sammensætte og afmelde et hold, uden at det får konsekvenser for VBC.

10 hold om søndagen, og Mette pludselig åbner, og vi er bag´u, med kampe, jeg frygter det værste, men, håber det bedste. Vi er så i den heldige situation, at vi har Stege, som vi har fået dispensation til at bruge. Det vil navnlig være til Serie 2, og 3, samt cupper, MEN, det giver noget luft.

                                                                                              Msh.    Henning

 

Vi bevilliger kørepenge  fra Vordingborg til holdkampene  i Stege for 1 bil her i Corona tiden  da det er klubben som pålægger vores holdspillere at spille andet sted  skal søges samme sted som de andre kørepenge skriv Stege i modstander feltet  herunder er link til indberetning hvis det bliver aktuelt  mvh. Kassereren

https://vbc-vordingborg.dk/administration/koerselsindberetning/