Aftale med OK

 
 
01-12-2020 træder vores aftale med OK i kraft
 
Støt Vordingborg Billard Club, hver gang du tanker
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Vordingborg Billard Club, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen.
Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Vordingborg Billard Club nu. Og så sørger de for at ændre det.
Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil
Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.
Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bjarne Hansen på vordingborgbillard@gmail.com. eller på tlf   
 
Aftalen bliver kun automatisk forlænget, hvis  VBC eller medlemmer  hvert år
inden den 01-12 har lavet  10 nye aktive kort eller nye aktive profiler .
Så for at få  forlænget aftalen næste år til jul gældende for 2022  skal der skaffes ovenstående